ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



lamanya!!! nah cerita banyak

assalamualaikum. hai korang.

fuh lama gila kan tak update blog ni. rindu pula tiba2. kalau dulu apa apa mesti update sini kan?

time nangis la. gaduh lah. tergolek lah. happy lah.sekarang  .... blog ni terabai..sian blog ni. hahahahahahahah psyco dengan blog pula.

so , aku dah sem 5 . now aku tinggal 1 sem je lagi. rasa macam kejap je aku study kat MSU. :( next year bulan 5 dah kena tinggal kawan - kawan kat sini.  time tu confirm sedih bak hang .  sebab rapat gila en.

sem ni you olss tahu tak i kena buat apa?

kena buat blog pasal artis yang kita minat. omg. aku lama tak main code2 blog ni mampuihhh laa nk ingat balik . nak edit edit html ni segala. haduii masalah dunia betul . tak sangka pula  kena buat blog.

hm beralih topic lain pulaa,  aku demam
 its been a couple of week aku dah demam.  sumpah la macam tak pandai nak baik pula demam ni, lemas serabut segala ah! harini selsema pula sebab aku peluk baby meow kat bawak kondo
. urghh siapa suruh dia comel sangat kan dah kena peluk .tapi ....... aku pula yang demam :( huwaaaaaa meow meow. kenapa lah kau buat aku demam. aku dah allergic la dengan kucing sekarang ni . dulu takde lah teruk mcm ni sangat.

and you know what.......... semput aku datang balik . haduiii aku tak  invite dia datang , dia datang . masalah sungguh! semput aku sampai kena amik oxygen kat clinic. stress btul aku.

ohh and and and....

hakim jadi lebih sweet and annoying ( sometimes ) * hahahaahahha*

rajin pula dia beli kan aku yang patung2 menari tu. padahal mahal kot. haduii hakim2.
 pastu time aku demam , sanggup tuh pepagi buta hantar my fav ( mcdonalds) hewwww~~
then time gaduh aku tak makan , dia datang depan rumah beli kan mcd. hadui .
how can i not love this type of guy? can u tell me how?

hahahaha k enough farah enough.

rasa nya penat dah jari2 aku ni .  tgh tunggu nabila jemput aku kat mesyu ni. nak pi buat assignment kat burger king. gap lama pula. next class on 4 till 7 pm .  now baru 10.30 am. zzzZZzzz..

patut aku present subject thinking skills. but tak sempat. budak culinary nk present dulu .. haih rmai gila dalam kelas tu . stress aku dah minggu ke berapa nih tak present2 . urgh!