ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



Yesterday 14/6/14

So . Sekarang ni boleh lah aku update blog dengan senang. Aku baru tahu ada apps ni kat playstore. So aku download je la kat phone aku kan.  Lebih senang.  Tak payah nk bukak laptop  segala. Harharhar.

So, semalam aku nak pergi keluar kan duit. Hakim dah janji dah . Tp dia kata dia nk makan , ade kenduri. Then aku tunggu punya tunggu dah dekat  sejam lebih tak de pula call or message, dah lah aku tak makan lagi. Aku message dia mcm orang gila , aku call masuk voicemail , then tetibe dia rply. Dia kata ade bacaan yassin tadi kt kenduri .

He should inform supaya aku tak risau. Aku punya la risau.. lepas tu dia kata dia otw . Aku kata tak payah la datang .  Dia kata "takpe I datang" . So dia dah sampai aku masuk kereta , dia suruh alih kaki , tetibe dia kluar kan burger. Aaaa.. he is just so sweet.  Aku rasa nak menjerit je  . Gila. Dia tahu aku suka makan benda2 yang fastfood. Dia siap kata "kalau you makan nasi pun nanti bukannya habis pun" .hahahaha now I know that he know me well in choosing food. I like it. 😆