ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



Thnx babe ♡

21/6/14

Hey guys. Okay harini mood aku memang tunggang terbalik gila gila. Biasa lah PMS kan perempuan .  Hahaahaha . Tiba tiba rindu parents aku . Tapi aku lek dulu. Aku kemas bilik dulu. Dekat 4 jam aku kemas bilik.sampai aku lemah . Tak larat gila.aku basuh baju and mandi semua.then lapar pula. Tapi tak larat..

Lepas tu aku whatsapp akim.Aku kata aku tak larat nak turun makan. Pastu aku pula nangis tak stop2 . Hahhahahahahahaahaah. Lepas tu aku kata rindu mama papa. Dia suruh aku call. Aku pun call ah.

Aku call mama then aku nangis sebab tak sambut puasa first dengan mereka . Aku punya nangis teresak-esak. Mama kata "baby jangan la nangis nanti boleh berbuka dengan hakim kan" hahahahahaha k mama buat lawak. Farah nak dengan semua family :(

Lepas tu aku whatsapp akim balik, aku cakap aku nangis lagi.
Blablabla tetiba akim kata "you tunggu  I datang kejap". Haih akim ni degil gila. Dia kat klang pastu nak datang shah alam . Semata mata je. Haih . Aku dah cakap kat dia jangan datang . Aku okey je. Tapi dia suruh aku duduk diam2 kat rumah . Lepas tu dia call aku , dia kata nanti turun tolong angkat barang.  *pelik tetiba nak suruh angkat barang" . Then dia sampai dia call, dia suruh turun . 

Aku pun turun ah .  Tetiba aku tgok blakng ada nasi ayam. Aaaa so sweet.  Lepas tu aku rasa pelik gila seat aku duduk ni terkedepan gila.  Lepas tu aku tgok ada kotak kat blakang . Aku nak alih kan . Akim kata cuba bukak tengok ada apa dalam kotak . Aku bukak aku jerit terus!! Omg! Ada anak kucing!! Omg sumpah rindu gila kat kucing2 ni . Aku terus cium mereka 3 ekor. Hahahahaha . Sweet gila doh hakim ni . Comel je bagi surprise ! ish!

Btw, thanks a lot hakim . You really make  my day ♡ . You cheer me up . I really appreciate it ♡