ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



19/6/14

Hey .

Okay semalam aku lepak kat library msu kat kusyen and ada karpet. Tetiba rasa nk selsema . Balik tu selsema betul betul. Memang tak larat    hingus memang meleleh  ah aku cakap kan. Semalam pulak teringin makan naan cheese.

Petang tu makan nasi ayam. Dua hari lepas entah apa mimpi aku craving nasi ayam tp time tu kedai bawah kondo aku dah tak jual nasi ayam waktu malam . Aku punya lah serabut. Hahahaha.

Aku masuk bilik aku rest and sembang dengan azreen pastu aku terus tertidur.  Aku terjaga dalam pkl 10 pastu sambung tidur balik. Pkl 12 macam tu akim call dia dah tlong belikan naan cheese then dia beli air sirap ais. Wuu pastu dia beli kan tisu. Prihatin sungguh.  Aku punya la macam orang mabuk and serabut.lawak gila hahahahaahahhaa. .

Pastu tgh hari tadi aku ingat dah okey selsema aku , lepas je makan nasi ayam lagi , aku hacummmm! Lagi hahahahahahhaha. Gila.