ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



him :)

Assalamualaikum! hey dear readers. :)
sorry for not keep updating. well hey how are you? im just fine :)  urghh my life extremely busy but ni sem break for 2 weeks. urgh! just two weeks. hahahaa but i dont mind at all. wat lek sudah. 


Hakim ♡

Aku kenal dia masa awal semester 3. Perkenalan kitaorg memang tak dirancang. Sejak hari yang aku nampak dia kat bawah tu aku pun tak menyangka yang akan dapat kenal dengan dia dengan lebih rapat. Dalam 3-4 hari kemudian aku dapat number dia. Aku pun berani kan diri whatsapp dia. Aku masih ingat lagi aku whatsapp dia apa. Aku cakap "hai jiran bawah" lama sikit dia rply. Ni
siapa semua. Sejak haritu kitaorang rapat. Aku biasa lah perangai gila2. Dia kata awal2 tu malas pulak nak layan aku yang gila gila ni. Lepas tu dia terus okey dengan aku. :) hari demi hari makin rapat . Pernah sekali masa awal2 kenal tu , roomate aku sorang ni the one and only roomate yang aku ada, azreen , dia keluar dengan kawan kawan dia. So aku kena buat assignment esoknya kena submit. So aku turun lah sorang2 kat mamak buat kerja sorang2.  time tu dia pun datang. Oh btw
lupa nak bagitahu nama dia muhammad Hakim .dia teman aku kejap kat mamak. Haih . Awal2 dah sweet mana aku tak cair do.  lepas tu satu hal lagi , time tu aku nak balik johor, dia tawar kan diri nak hantar aku kat stesen bas. Aku jenis tak suka susahkan orang. So yeah , aku cakap la "tak payahlah" then dia kata  tak menyusahkan pun . Dia sanggup tempuh jammed pulak petang2 dalam pkl 5 lebih tu.  hmm hakim hakim. Then lagi satu, aku sampai je rumah kat johor terus nangis bila dapat
tahu kucing kesayangan aku si junior tu mati :( , aku terus call hakim. Hahahaha dia tak pandai pujuk rupanya. Kaku. Yela tak biasa dalam bahagian2 perempuan ni. Biasa hidup dengan lelaki je , core je memanjang . Rock tak habis2. Jenis aku pula, cepat nangis n manja pula. Memang dia tak pandai nk kawal lah aku. Lepas beberapa lama tu, tiba lah hari tersebut 24/4/14 . Time ni birthday nabila. Dia pun ikut kitaorang nk buat surprise kat nabila. Lepas balik tu nabila chat
,aku terus call nabila sbb dia kata dia dah couple dengan ashrall. Omg! I just cant believe it. Aku menjerit time tu akim pun ada dengan aku. Hahahaha. Lepas tu malam tu dah masuk 25/4/14  , time tu lah dia cakap kat aku  "can you be my girlfrend?"  aku pun gelak aku cakap "yes" . Alololo  sejak haritu lah  aku dengan dia couple :)  lama macam tu aku semester break for 2 weeks. Cuti kena lah balik johor. Dia hantar kat stesen bus. Dia tunggu dengan aku sampai bus datang. He is just a sweet man
tht time . Hihi.  then aku cakap kat dia blakang seat kereta dia aku ade letak surat. Aku naik bus then dia baca. Time tu aku call dia. Suara dia sedih dah.  so nak di pendekkan cerita, my dad tanya siapa hakim? *sebab haritu aku cakap pergi beli tiket dengan hakim* then aku cakap la kawan. Blablabla.  nak habis cuti tu my dad kata , kalau dia betul serious dengan you, abah nak jumpa dia. Then 2 hari before cuti sem habis hakim jumpa my dad kat kedai makan area hotel kitaorang . Breakfast together semua . Pastu
my dad cakap lah apa benda yang patut dia cakap .take care of my daughter blablabla.


Btw hakim akan selalu kalah bila bet dengan aku . Dah kali ketiga dia bet dengan aku dia kalah so dia kena belanja mcd setiap kali kalah. 


Bagi aku dia ni sumpah sweet gila . Aku suka dia 


 . Hahaha yeah so thats all my story :)