ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



WUHUUU~ MID SEM ?

Assalamualaikum.! hahaha so long not update this blog coz i got another 3 more blog. hhahahaha .. so sorry  tak sempat nak update. i really dont have enough time for keep updating my blog. hahahahaha http://www.smileycodes.info

okay start 2nd January MSU dah start mid sem. yeah?! lepas new year :) http://www.smileycodes.info
gagagaggaagagaga seronok rasanya. http://www.smileycodes.info sambut new year kat kondo aku je.
 very nice what..! firework semua tempat kitaorang boleh tengok. hahhahaha.. 
awesome okay awesome. duduk tingkat 22 memang nampak segala-gala nya. 
sumpah awesome doh! 
hahaha k cukup tu cukup.

so my mid sem  .......... hurm..... rasa macam teruk je? 
sebab tak faham langsung corporate communication,, erghhh stress aku. sehabuk pun tak faham. http://www.smileycodes.info
ayammmmm betul. hahahahaha masa exam hafal je lah jawapan. 
padahal x faham kebenda tah corporate communication. rasa nak nangis je. http://www.smileycodes.info
ahahahahha ..

time pagi paper advertising lagi best. 
nak lintas jalan ni , nampak lecturer (fakulti apa aku tatau), kena langgar. 
aku nampak berdarah darah dah dia.. nasib baik hidup. dia tengah duduk.
 time tu polis dah datang . http://www.smileycodes.info aku seram je tengok darah tu.
erghh! the best part  you know what? aku masuk exam , 
aku blank. taktahu apa benda dah. otak jammed. jammed memang jammed habis lah. http://www.smileycodes.info
tak tertulis jawapan aku . hahahahhaa blur gila. rasa nak nangis.  http://www.smileycodes.info
berserah je lah ..nak buat macam mana kan. 

then our paper habis on 8 january. so that ingat kan there is no class,
 eh! tetiba ada class .. nice. aku dah beli ticket bas nak balik. then last2 dapat tahu , madam entertainment buat quiz, 
yeah. lepas exam mid sem terus ada quiz (y) nice.. 
and aku tak boleh amik dah quiz tu..eghh stress lah begini.. 
hope lah madam bagi repeat quiz dia.. hmm.. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz