ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



PHONE KENA CURI !!! DENGGI?! FINAL EXAM ?! SEM BREAK !?

Assalamualaikum................. haihh adakah orang lagi yang ingin view blog buruk aku ni setelah sekian lama diabaikan... isk2 sedih2

so.. my final exam dari 30/9- 11/10  sudah aku tempuhi
.. alhamdulillah  everything is okay.http://www.smileycodes.info
but biasa lah susah tu memang susah lagi lagi aku ni yang tertinggal pelajaran untuk 2 weeks that mean 3 weeks  before exam pulak tu sebab denggi. ade 1 week je untuk study.
 haih.. kacau betul denggi ni.
 for seriously i hate you nyamuk aedes . sebab kauuuuu....
aku terpaksa catch up study sendiri. sedih okay sedih.http://www.smileycodes.info

YEAH.! gua kena denggi.. tahu tak denggi tu menyakitkan , melemahkan badan . sampai tak larat.
bila bangun je  pandangan jd gelap. demmmm betul.hahahahahaha .
 mungkin aku kena denggi sebab phone aku hilang. hahaha tengok ayat aku tu!
takde kaitan pun. saje je nak cerita
PHONE AKU KENA CURI. http://www.smileycodes.info

before aku kena denggi 2 hari sebelum tu phone aku hilang.yeah phone aku hilang. samsung wave 3 .
 nasib naik time tu aku pakai 2 phone. lagi satu aku pakai samsung s2. shit demmmm it siape yang amik.amik lah weh. tak heran sungguh *padahal heran jugak*http://www.smileycodes.info


i will miss you my wave 3 ,wakakakakakaka tapi its okay  parents cakap takpe as long aku okey.
 then parents aku suruh amik samsung s4. but abang aku kata s4 tak best..
dia suruh amik note 2.
so welcome my note 2. asalnya semua pakai note 2, mama papa abang  then aku.
but abang aku phone dia kena curik sebab tu ler dia beli s4.
sobs2

so back to the topic,
sepanjang exam tu aku takde lah stress sangat tapi jenis aku kalau nak study tu,
kena study malam nak exam tu juga , baru masuk otak apa yang aku study tu,
and.............
jenis aku nak study kena sorang2 .. tak berapa suka group2.
sebab susah nak masuk. but kawan2 aku yang lain suka study group.
entah jenis aku tak boleh suasana bising. mungkin dah biasa sunyi kat rumah kan.
haih. haha. payah farah ni payah. cerewet  sangat.
 itu tak boleh ni tak boleh. ape pun tak boleh! hahahaha


so now dah cuti sem ,
aku sangat bosan.http://www.smileycodes.info
 tak tahu nak buat apa kat rumah. aku terbongkang tidur sampai pukul 2 petang pun xde yang marah. parents sometimes meeting balik lewat.
so aku sorang2 . bila lapar order mcd. tu je lah rutin harian aku .http://www.smileycodes.info
 MCD MCD MCD.  entah lah aku mmg jenis minat fast food .
sebab tu lah gemuk.hahahhaa kesah??

SO,, this my PR-MATES at MSU

from left : jiji , ashrall , nabila, zarith ,qila ,syera ,farah(me) , zati, farahin

YEAH.. they are very funny, sporting and they are my soul. i love them very much :)

and this is our picture when we spending time together.
















hahahahahaa