ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



temuduga dan blablabla

Assalamualaikum...hi dear readers..

http://www.smileycodes.info


kali ni aku update untuk story yang berlaku sepanjang minggu ni..huwarghh~

first of all, alhamdulillah aku dapat panggilan temuduga uitm yang berlangsung pada 27 april 2013 sabtu hari itu.
alhamdulillah semua berjalan lancar... aku dapat course yang aku minat dan inginkan iaitu media dan komunikasi.http://www.smileycodes.info
berdebar juga time masuk bilik untuk menduduki ujian bertulis.http://www.smileycodes.info
soalan dia mengapa anda memilih bidang MASSCOM. apa perubahan yang boleh anda lakukan. (kalau aku tak silap lah)
*answer all in english* in 200 words. amikkk kau farah... aku pun penuh kusyuk sampai habis masa aku  tulis . finally aku dapat 7/10 http://www.smileycodes.info
hahahaha kira okay lah tu. tapi kalau masa dia panjang kan lagi, lagi best kowt.http://www.smileycodes.info banyak pendapat yang aku nak tulis. tapi its okay itu sahaja yang mampu aku tulis dalam waktu yang diberikan hihihi..

time temuduga tu nervous sedikit.tapi buat chill saja. dia tengok sijil -sijil aku , dia terpana sebentar kat sijil national book of record aku..harharhar.
then lagi sekali dia merenung sijil aku pergi penanda aras peringkat kebangsaan kat thailand. aku explain kat dia semua...then dia belek-belek lagi ,dia ternampak sijil khursus penampilan dan dandanan,http://www.smileycodes.info
then sir tu cakap, no wonder lah awak punya tudung macam tu... haha.

ohh lupa nak cerita, masa masuk bilik untuk temuduga tu, dia minta salinan ic then dia tanya aku "lain nya muka.."http://www.smileycodes.info ahahaha.. alalalalala~  tapi memang sempoi masa kena temuduga tu. masa general knowledge tu aku  kurang sikit sebab entah lah.
 aku boleh jawap 50% maybe? http://www.smileycodes.info haha. apa-apa pun aku dah lakukan yang terbaik .semoga aku dapat course ni.. amin....keputusan keluar 6 mei ni.. fuh.! seram.............http://www.smileycodes.info

lepas interview jumpa cousin aku. haaa jangan ngurat dia baru form 4 .
http://www.smileycodes.info

ni si gemuk yang sentiasa menemani tapi hari interview kne tinggal..hahaha


1st mei 2013 

genap lah anniversary parents aku yang ke 23 tahun .. aku bagi mereka ini sahaja :p




macam hantaran pun ada aku buat ..hahahahaha  suka hati ku laa

abah aku bagi mama samsung galaxy note 2 .  huwaaa... mereka berdua sudah pakai galaxy note 2.. abang aku pun nak beli.. tapi aku? huwa... bila lagi..hahahahahttp://www.smileycodes.info

then pergi Jakel katenye ade sales besar besaran tapi habis dekat 700  ringgit sane -,- beli baju raya.. hahaha tema oren terang. okay jom~http://www.smileycodes.info
  
tu nampak baju aku . berpatern habis. okay lah babai~ wasalam~http://www.smileycodes.info