ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



serabut wey!

Assalamualaikum..

huff... serabut lah bekas pacar aku sorang ni.. dulu dia yang beria-ia nak suruh aku blah dari hidup dia. tak alih , bila aku dah blah , tak contact 1 kali pun, macam haremmm J nak main kirim salam kat aku..siap pakai cousin dia. kebab*an apakah yang kau cuba buat?http://www.smileycodes.info hey stop kacau aku..

kau dah puas kan sakit kan hati aku.. now tiba-tiba nak pakai cousin kau suruh kirim salam aku?
oh.sorry.. salam kau memang aku tak terima.
 kau pergi lah kirim salam pada orang lain. aku ni jenis simple, malas dah nak menyakitkan hati aku sendiri.. malas nak pikirkan masalah orang macam kau ni..tak pandai bersyukur..
 hargai lah aku walaupun sedikit, ni tidak, siap cakap macam-macam. memang ****http://www.smileycodes.info ...
 huh...malas aku nak cerita lagi.. kalau kau baca blog aku ni, harap kau tak payah lah nak kirim2 salam.



wasalam