ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



monthsary baby

Assalamualaikum...http://www.smileycodes.info

hahaha okay hari ni aku nak cerita something :http://www.smileycodes.info


 haaa..itu lah dia.. haha. okay, today genap 5 month aku dengan khey.. dia kata aku ni 

=garang http://www.smileycodes.info
=moodyhttp://www.smileycodes.info
=cepat sentaphttp://www.smileycodes.info

hahaha yes. itu memang aku. aku jarang  nak sembunyi kan perasaan aku *tapi kekadang terpaksa juga*
hahaha..http://www.smileycodes.info

to khey:

maafkan saya sebab selalu marah-marah anda http://www.smileycodes.info
maafkan saya sebab selalu kasar dengan anda
maafkan saya sebab selalu buat anda badmood
maafkan saya sebab selalu buat anda sakit hati dengan perangai annoying saya ni.

tapi saya tak berniat pun sebenarnya. cuma kadang-kadang stress.. biasa lah kan? 

thanks sebab tahan dengan perangai gila-gila farah ni :) 
 saya menghargai apa yang anda lakukan ... thanks layan kerenah farah nak itu ini..hahaha..
jangan layan sangat..nanti bankrupt. 
mama pun takut kalau ajak farah keluar shopping.. farah kan shoppaholic..hahaha..farah akan beli apa yang farah suka... http://www.smileycodes.info
bbiey tak takut ke?http://www.smileycodes.info harharhar *ketawa kejam*http://www.smileycodes.info


okay done for this time...okay wasalam