ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



maascom and so on...

Assalamualaikum... hey dear readers. harini aku nak update tentang course masscom and so on...

okay, entah kenapa aku rasa aku memang sangat minat dalam bidang ni. since aku sekolah menengah aku dah jadi ketua pengacara majlis. haha tapi , menggigil tu mesti ada kan?http://www.smileycodes.info its normal to me. aku jadi ketua pengacara majlis since aku form 4 dan mula melibatkan diri dalam bidang handle kan majlis perhimpunan since form 2 kalau tak silap. aku handle macam-macam majlis. huuu~  so, aku try apply uitm. 
Alhamdulillah, aku berjaya untuk dipanggil ke temuduga di johore bharu.. now aku hanya pasrah menanti keputusan UPU. 
aku memang berharap sangat untuk dapat. http://www.smileycodes.info

aku tahu masscom ni bukan untuk glamour, tapi aku akan jadi kan ianya platform untuk aku berjaya dan mengasah bakat aku yang terpendam. cewah!. kalau tak dapat uitm, aku akan cuba mohon , kalau tak berjaya, i go for collage. but i really want this course.

parents aku terutama sekali my mum, sangat menyokong aku pilih MASSCOM ni. sebab aku kalau cakap comfident je then personality aku memang suka bergaya.http://www.smileycodes.info
sampai kawan- kawan aku selalu panggil aku datin. =,= http://www.smileycodes.info

and sampai my mum tak sanggup nak ajak pergi shopping kadang-kadang. 
 pernah satu kali tu, mak aku haramkan aku membeli baju selama 2 bulan.http://www.smileycodes.info
 kau bayang kan?? haha.. teruk tak aku. aku sekali beli sehelai 100++.
 then dalam hari yang sama beli lagi baju dengan harga yang sama....
 tahu tak betapa siksanya kena halang beli baju? hahaha... kesian aku.http://www.smileycodes.info

 haha. aku ni memang suka berhabis duit untuk benda yang aku suka.http://www.smileycodes.info

kalau bab-bab make up ni, memang aku la ratu nya. aku jadi suka make up sebab since aku 5 years old, auntie aku memang suka make up kan aku sebab dia dulu pramugari . 
now aku pakai produk elianto.aku rasa okay lah produk tu tak murah, tak mahal. http://www.smileycodes.info
kalau barang untuk make up aku , in 200 ringgit cukup untuk belanja kat tempat make up tu. so sesuai untuk korang-korang semua. seriously...elianto the best.
now aku pakai bedak arab. memang agak mahal sebab harga dia 50++ tp memang puas hati pakai . http://www.smileycodes.info

kalau bedak elianto just 30++. 
so aku nasihat kan, jangan berbelanja terlalu boros macam aku, payah nanti...http://www.smileycodes.info 
kalau bab cuci muka ,toner, aku pakai nano white . tp aku belum white ahahaha.http://www.smileycodes.info
toner nano white memang aku serasi, habis segala kotoran kat muka dia sapu, tapi jerawat kekal..
 huwaaaaaa....well, jerawat memang suka kawan dengan aku..sebab aku ni kan friendly.. hahaha. jangan jelly you ollsss... haha.
tapi serious, kalau nak pakai nano white, mantainance tinggi. aku pakai produk tu 100++ ringgit habis. kau bayang kan.... haaa...aku pun tak larat dah.. http://www.smileycodes.info
mahal2 betul produk zaman sekarang. tapi nak buat macam mana? 
dah terlanjur aku pakai.... sobs2.

ada cadangan tak produk apa untuk hilangkan jerawat :(