ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



akhirnya!!!!!!!!!!! yes!!! wiwwiiw~

Assalamualaikum ! hihi i've got a good news ! lewss~


finally, aku lulus test memandu jpj. fuh.. mengigil tu tak payah cakap lah kan? nasib baik sangat.. so next week i gonna get my P ! yeyeyeye~syukur alhamdulillah sangat.. so aku dah bernazar untuk puasa 2 hari. then aku akan ganti puasa-puasa aku yang dulu tu... aku happy sangat lulus... fuh2..

then aku cakap kat mak aku "okay mama, lepas ni farah boleh bawak hyundai tucson kan?"
mama kata "suruh abah ajar dulu untuk drive kereta auto, then baru boleh kereta ni"

okay-okay. tapi masalah ni this week memang tak boleh drive laa.. sebab ada kenduri kat rumah aku . auntie aku buat akikah anak dia kat sini..hehehe boleh jumpa dengan cousin-cousin..fuh2 rindunya..

oh ni link keek aku untuk video lepas aku lulus test jpj tu. tp time ni dah kat rumah.. click je link bawah tu :

http://www.keek.com/farahhunnymore/keeks/Jhohcab

aku main buat je video ni sekian :P