ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



tak habis habis

Assalamualaikum. for a long time i didnt update my blog .huwarghhH~
act, i really lazy to update this blog. but........ argh.. dont know . just somebody messed my mind. grr.

okay lets start.

hmm acane nak start ?
 okay aku ni memang jenis cepat sentap and merajuk dengan sesiapa pun asal kan dia MANUSIA. so tadi tengah n the phone dengan Khey.
 dia boleh pulak cakap benda yang menyakitkan hati dan perasaan aku. tak pernah pernah orang cakap macam tu dengan aku. sedih gila..http://www.smileycodes.info

 apa yang dia cakap tu, biarlah aku seorang dan dia je yang tahu. memang salah aku pun sebab .......... dia.http://www.smileycodes.info kenapa lah aku bodoh sangat? kenapa kenapa dan kenapa.. begitu senang dia cakap macam tu?http://www.smileycodes.info sumpah aku memang geram dengan dia. rasa nak lempang je dia. nasib baik stay jauh. then aku pun merajuk. aku off phone.

then dia hantar wechat kat tab aku.*(tab tu dia yang bagi aku )  dia pujuk aku.. aku buat tak tahu.. dia dah try pujuk aku.. tapi aku buat tak tahu. then aku on phone aku. ada 11 message.
blablabla. lepas balik solat jummat, dia call aku. boleh dia tanya aku "marah Khey lagi ke?"
 huh... aku pun jawab "tak!!" then aku kata aku nak tidur. tapi dia langsung tak halang.http://www.smileycodes.info

okay fine dia memang biarkan aku. sedihnye kau tak perlu tahu aa.. memang macam anak panah tusuk kat jantung..hahaa ececey..

then dia buat tak tahu.. then aku geram gila. nasib baik tak gila, aku call then aku cakap blablabla, aku letak phone and off. dia pujuk aku melalui facebook pulak. dia buat tak tahu. aku ada reply sikit-sikit macam ni "ok" hahha..sikit kan? tak cakap pun dah tahu.

then dia cakap dia nak off phone.. memang dia off betul-betul. aku macam orang gila call dia, masuk voice mail . then aku gelabah cari kawan-kawan dia. rupa-rupanya , kawan dia kata, dia tengah tidurhttp://www.smileycodes.info.. yey... !!
 aku memang suka kena macam ni.. aku macam bodoh cari dia apa semua, dia sedap-sedap tidur. suka hati anda lah.. penat nak cakap and marah semua.

okay la got to go. penat meroyan.http://www.smileycodes.info

 wasalam