ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



mood aku malam tadi hahaha

Assalamualaikum my dear readers.. hahaha ni la kerja aku masa kena bebel dengan khey.. dia marah dengan aku.. lalu aku pun buat muka :P


 yang atas ni muke tengah pening,
 omg.. boring la khey suka bebel
 muka takde mood sebab aku ketawa dia marah :(
 time ni dia marah lg
 lalu aku letak phone dan merajuk.. aku pun happy tengok dia call tapi aku tak nak angkat haha..
 buat muka boring balik.. dia tanya nk ke kat orang tu? haha
 muke geram + bosan
 buat-buat gembira kejap sementara tunggu dia on webcam
okay done.. mood sudah happy . tak merajuk dah hahaha









okay bye.. wasalam haha