ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



huh banyak salah faham

Assalamualaikum. hey dear readers.. sebenarnya malas nak update. tapi stress + bosan.

 huwaaaa~

aku gaduh lagi. malam tadi gaduh kt 2 pagi kowt? lepas tu letak phone buat hal sendiri .aku silent phone. so, khey call , aku ta angkat + aku tidur lepas main game.http://www.smileycodes.info

pagi ni, aku still in bad mood. then  dia pulak macam takde mood. aku pun 100% tiada mood balik. huh.! penat aa penat!.http://www.smileycodes.info
dia jealous aku webcam dengan kawan aku si nasrul yang buncit tu. huwaaaaaaa~~

kitaorg kawan je pun.. bukan nya ada ape2 pun. dia baik sangat okay.. khey tu yang jelez tah ape2 je.
then tadi aku check fb khey, dia pergi chat si nasrul tu..  dia cakap macam2..http://www.smileycodes.info
 zzzzzzzzzzz...http://www.smileycodes.info

then yang memanaskan hati lagihttp://www.smileycodes.info, khey block nasrul kat facebook aku.http://www.smileycodes.info huh..buat sakit hati je. .bosan tahu bosan? benda kecil pun nak jelez.http://www.smileycodes.info
k bye!