ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



happy monthsary

Assalamualaikum.. hello? hai dear readers yang sudi membaca :)

today aku nak update tentang genap nya 4 bulan aku dengan khey couple.

elehhh 4 bulan jerrr? ada aku kesah? suka hati aku lah , aku punya blog.. harharhar.. *manyak langsi ini farah. haha gurau aaa ..

so, lets start. !

haha . okay sepanjang 4 month aku dengan khey couple, aku mengaku dan mengakui yang aku banyak buat silap, sakit kan hati dia , tak jaga perasaan dia.

tapi Sumpah bbiey, farah tak ada niat kadang-kadang nak sakitkan hati bbiey, cuma selalu je ada niat nak sakitkan hati..harharhar.. just joking .

you know sayang, i love you so much even through i never tell you but honestly, i really love you..http://www.smileycodes.info. bbiey baik sangat.. give me anything that i want .. lol..you are the best i ever know.. wahahahha kelaaassssss gitu ayat guaa hahahaha..

thanks sebab sabar dengan kerenah farah yang kekadang moody, happy, menggedik, mengada and blablabla..~ hahaha

then youuuollsss tahu tak tadi farah kena prank dengan khey. prank in the phone jer laa..http://www.smileycodes.info

dia dah janji nak buy me something *secret lah *
then tiba-tiba dia call dia kata
" sorry sayang.. khey tak jadi beli kan lah sayang.. khey tak cukup duit ..sorry sangat"
then aku cakap
"hey its okay lah .. tak kisah.. *suara makin kendur"http://www.smileycodes.info
then dia balas
"sorry okay..*dia kerja minta maaf sampai aku rasa nak menangis dan menjerit!!!"http://www.smileycodes.info

then aku cakap lagi

"tak ape lah.. its okay"

then phone rumah *kring kring kring* mama call.

lepas mama abis cakap, khey pun cakap kat aku macam ni
"sayang... sorry sebab tipu. khey dah bank in dah kat orang tu utk barang tu"

OMG. aku rasa nak lempang dia pun ada..nak nangis pun ada. geram sangat dia permainkan perasaan aku tadi. even through dia gurau kejap, tapi jantung aku rasa nak terbang dah. hahaha!http://www.smileycodes.info

whatever pun thnx a lot for being with me until this day :)


btw thnx for giving me this last 3 weeks ago













love you