ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



to many things that happend :(

Assalamualaikum..hai dear readers.. Oh My God.. Lama nya tak update my blog. berhabuk dah.. *haccchhuumM.. ! haha banyak sangoooott habuk la.. haha..

just wanna share.. last two weeks ago, on  tuesday,
my uncle , eh no... my beloved uncle passed away.. :"( seriously i cant handle my feelings.. i keep crying all the day .. until my body become so weak. cause i never expact that my uncle gonna leave me so faster on his age *53*

DEAR UNCLE IB,
I GONNA MISS YOU... bila farah nak baca al-fatihah farah menangis.. farah macam tak boleh terima uncle ib tinggalkan farah cepat sangat.. memang kena reda ketentuan Ilahi, tapi... farah tak boleh kawal feelings farah..im sorry uncle :( you are the best uncle okay ?

* farah kena stop tulis pasal ni. air mata dah tak boleh berhenti...


last friday, aku ketagih makan dadih auntie kat pasar malam tu buat. dah lah aku jarang pergi pasar malam, bila tahu dia jual dadih tu sedap sangat, setiap minggu aku pergi beli. hahaha .
seriously.. bukan macam dadih biasa tu.. yang biasa tu kalau boleh aku nak baling je kat muka penjual yang jual tak sedap.
oh. ya? aku heran.. kenapa orang yang meniaga yang masak tak sedap tu , boleh bukak kedai aa??
 bukan loya tekak aku je. sebab tu i prefer makan makanan fast food since young. tah.. my mum is the best cooker okay.?

haha but ada 1 kedai thai ni best sangat. nama kedai tu FATIN THAI KITCHEN. oh my god. majority hari-hari aku beli  sana aku rasa? haha  tauhu jepun dia best sangat. hari-hari aku order tauhu jepun and burung puyuh masak halia.. goshh! sedap wey..believe me. haha.


huh.. sepanjang aku duduk rumah ni, hari -hari order fast food. dalam 1 minggu habis 100-200 ringgit untuk makan tengah hari  je. acane tak pokai. nasib baik kerja dengan abah*kerja ke masalah nya* . harharhar..

tapi kan aneh sedikit lah?
aku makan mcdonald and pizza hut all the day daripada aku kecik sampai ke besar and gemuk, aku tak muak-muak makan fast food.
 hahah sedap sangat okay? siapa yang tak suka mcdonald tu diam2 lah.tak payah nak kecoh sangat.bosan orang kecoh.

ohh btw, berat aku sudddenly turun 4 kg dah.cant believe.. padahal aku tak diet pun ... KATENYEEEEE.. ...aku rasa macam tak kurus-kurus, tapi turun berat. aneh-aneh je laaaaa..


okay lah lenguh tangan menaip. okay guys.. thnx reading.

Wasalam :)