ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



semua salah aku

assalamualaikum.hai dear readers? i've no mood . huwaaaa~http://www.smileycodes.info

semua salah aku.. entah kenapa semalam aku suruh khey off leptop then aku minta password skype dia. dia kata dekat aku yang aku pun kena bagi password skype aku kat dia.

mula-mula dia macam tak nak bagi aku password dia. then aku desak -desak baru dia bagi.
yag best nya aku on skype dia. tinggal chat aku dengan putat (kawan khey) je.
macam mana aku tak mengamuk . aku geram lah. aku kata dia penipu.. aku tanya dia mana semua chat? dia kata chat pun dia tak reti delete. entah lah..
then tiba-tiba dia desak nak passwrd skype aku, aku tak bagi. dia kata aku tipu dia .http://www.smileycodes.info

puas aku cari chat yang lepas. tapi kosong. tu yang aku bengang gila.huh!

harini pagi-pagi aku dah moody dengan khey. aku dah bangun tapi aku tak call dia . tunggu dia call aku. huh.
then petang tadi gaduh lagi teruk. dia call aku tah berapa puluh kali sampai call rumah aku. aku off  dua-dua phone aku. then bila aku rasa mood aku dah okay, aku call dia tak angkat-angkat.
aku risau :( dia pergi mana..http://www.smileycodes.info dah lewat dah ni... selalu pukul 7 lebih dah call.. ni dari petang tadi tak call aku.
aku rindu dia :( nak nangis pun ada.
entah -entah dah jumpa perempuan lain kan? hmm.. sakit kepala memikirkan.http://www.smileycodes.info