ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



my new baby

Assalamualaikum. hai dear readers?
tak sangka ada juga orang sudi view blog aku yang tak seberapa ni kan.
thanks a lot for viewing my blog :)

oh! i wanna share that yesterday(22 feb 2013) i already adopt a new sugar glider baby ..aumM!
nama dia .................JIMMY!
bukan jimmy palikat, bukan juga jimmy neutron, tetapi  baby jimmy  harharhar.~ *lawak sangott~
comel sangat okay? kos dia semua sekali RM 288.
 Its expansive because dia ni haiwan eksotik kate kooO~

tapi dia masih belum jinak dengan aku. maklum lah baru lagi.
dah berapa juta kali aku dah kena gigit dengan dia pun tak tahu.
 setiap kali dia gigit , aku terkejut  then boleh pulak ter-melatah.. keh3.
dia gigit tak sakit , cuma aku terkejut macam gila sikit
kekadang tu, aku terkejut , aku langgar sangkar dia..
hahaha kadang-kadang , tangan aku tersangkut dalam sangkar dia ..sedih sey. haha.







nampak macam manja je. tapi.......... banyak bising oo.. makan manuka honey .. demand tinggi..
rasa nak lepuk Jimmy  ni.. tapi sian pulak. dia kekadang manja . pening laa.. maintainance dia tinggi .
petang tadi aku kejut dia tidur.. kerja Jimmy ni membuta jeh. aku kejut aku bagi apple and sugar.
dia makan dengan selera nya.. aumm~ sayang jimmy musyuk

heeeeeeeeee
okay babai~ wasalam..