ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



kenapa perlu terasa kalau anda tak buat?

assalamualaikum ! hai dear readers.. sihat ke tidakk?? sihat ketidakkkk? haha *over pulak* aku sihat alhamdulillah setakat hari ini.

okay post aku kali ini related kepada post bawah tu...

okay seriously.. aku nak tanya kat korang eh? korang pandai - pandailah jawab dalam hati.
kenapa kita perlu terasa kalau kita tak buat? kau terasa kau hipokrit dengan aku ke cik abang?

aku memang setakat ni tak maafkan kau...
memang aku tahu ayat ni :
 sedangkan nabi pun maafkan umatnya, apakan pula kita sebagai manusia lemah kan?

 ayat tu memang betul tapi aku cuma tak dapat terima aku kau buat kat aku okay? sungguh aman and selesa hidup aku sekarang ni tanpa gangguan kau dengan teman wanita indon kau tu..

seriously i dont give a damn kalau kau nak buruk - burukkan aku lagi okay wahai capital S .?
  kalau kau nak terasa dengan post aku kali ini pun lagi bagus. memang untuk kau kan? haha .
 kesian aku tau taip panjang-panjang kalau kau tak terasa.

aku tahu kau view lagi blog aku.  

terima kasih lah sudi baca yeah?