ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



i miss you baby :(

assalamualaikum :( today and yesterday my life so gloom :(

hari yang murung. hmm..

hari- hari bergaduh dengan khey. penat tahu.. puas aku menangis.. kenapa dia marah sangat padahal aku approve orang indon je pun?

sekarang ni sikit-sikit dia marah aku. tak tahu kenapa . kadang-kadang dia tertinggi kan suara dia. bila aku tegur suara dia tinggi, baru dia nak slow down suara dia.
ye... memang aku pun salah . aku ada gurau-gurau kasar dengan dia.. aku gurau "ish ada boyfriend baru message farah lah?" macam tu jer pun.. sakit lah kepala. semalam gaduh teruk.. harini pun teruk. baik sekejap, then gaduh lagi.

haritu khey dah janji dengan aku nak beli kan sugar glider, but now mama aku nak belikan.
bila aku cerita kat dia tadi, dia buat tak tahu je kat aku.. terasa gila :(
 patut nya dia gembira tak payah habiskan duit sampai dua tiga ratus untuk aku.
 lagi pun aku tak nak lah habis kan duit lelaki. aku bukan macam tu dah :(
aku sayang dia. bukan sayang kan duit dia. sugar glider tu mahal . aku tak nak susah kan dia.
 lagipun dia tengah study kat U. nanti tak ade duit, susah pulak.

baby, its okay..
 farah tak nak susah kan bibiey. i just need you at all. dont need your money.  just wanna your love
 :( kan farah kata, simpan duit .jangan membazir okay ?
dua tiga ratus tu bbiey simpan untuk beli barang bbiey okay? tak payah fikir pun pasal farah. i've got my own money.

bbiey i really miss you.. really miss you sayang :( i wanna cry. kenapa dua hari ni kita gaduh bbiey?  farah rindu sangat. please dont hurt my feelings. i cant handle my self when i cry :(
rindu masa kita jumpa ..

dah tak boleh type blog lagi, air mata tak berhenti :(

wasalam