ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



hipokrit

assalamualaikum. hai dear readers??

hrm..okay topik hari ini adalah tentang hipokrit.maksud hipokrit tu korang tahu tak macam mana?
tak tahu? aku jelas kan dengan fahaman aku sendiri..
hipokrit bermaksud berpura-pura baik.
 well.. kalau boleh aku tak ingin jumpa or kenal dengan orang yang ada sikap hipokrit.tapi malang nasib aku.. jumpa dengan orang hipokrit. aku pikir golongan ni tak wujud dah. rupa-rupanya... wujub lagi! haish.

hipokrit yang aku jumpa nak tahu macam mana? macam ni:



haa.. gitu lah.. haha.. kesian aku kan kena tipu hidup-hidup dengan ex aku dulu..
 semalam aku nak cakap dengan perempuan kesayangan dia, tapi dia takut nak bagi aku webcam sebab takut aku ngamuk..
 lalu dia memburuk- burukkan aku.. aku buat video call kat facebook awex dia, then muncul muka buaya dia. menyampah sey.. then dia tengah on call dengan gf dia.. dia buruk -buruk kan aku..

dia kata kat gf dia "tengok lah perangai dia" .. "sebab tu saya tinggalkan dia" .."dia memang suka mencarut"

oh well kalau aku mencarut ,so what? memang sesuai untuk pencurang macam kau. kau dengan awek kau sama je perangai plastik.! depan awex kau, kau kutuk aku.. bila belakang awex kau, kau manja dengan aku. kebabian apa ni? yang si gf kau pun bodoh sebab percaya kau kan CAPITAL S!  bangsat.


 k bai~
wasalam~