ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



happy monthsary bbiey



Assalamualaikum..hai? how are you my friends? I just fine.http://www.smileycodes.info

Hari ini aku nak bagitahu dah 2 bulan aku couple dengan khey.
  Aaaa?  Korang tak tanye ke? Sian aku . ada aku kesah? Ngeh3~ gurau aja bah!http://www.smileycodes.info
Bibiey… thanks a lot coz sabar dengan sikap farah sepanjang dua bulan ni. Agak mencabar kan layan kerenah farah?
Kejap happy ..kejap moody… kejap garang.. kejap sakit hati.. haha.
Bibiey sabar sahaja kan?  Sentiasa tenang walau farah sakitkan hati bbiey.. L  
bibiey ta pernah nak marah-marah farah . that’s why I love you..  http://www.smileycodes.info                                                                         

bbiey  tahu tak, beruntungnya farah dapat kenal dengan bbiey…
bbiey sangat faham dengan perangai farah sampai bibiey diam je kalau farah buat bbiey sakit hati.tapi bila bbiey ta tahan sangat dengan perangai farah, mesti bbiey bagitahu farah kan? heee

Farah nak bbiey tahu yang farah ta curang dengan orang lain.http://www.smileycodes.info
 Farah bukan nya cantik sangat..tapi, Alhamdulillah J
Farah ta kesah kalau bbiey ta handsome ke, handsome ke, tapi yang penting, hati bbiey..http://www.smileycodes.info


Actually, farah tak tahu farah merepek ape ni. Hahaha http://www.smileycodes.info

okay lah~ wasalam