ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



hangout with my bff

Assalamualaikum.. hai dear readers..

ni cerita semalam aku baru nak update harini.

14/feb/2013 rabu

Aziz ajak aku dengan fatin keluar kat One Segamat shopping centre. then kitaorang dah sampai, dia yang tak sampai - sampai lagi. hahha rupa-rupanya dia stuck in jammed. kesian...
then puas kitaorang jalan sana...jalan sini... akhirnya masuk popular bookstore. then aziz suruh pilih novel mana yang aku and fatin nak sebab dia nak belanja. haha. mula-mula aku tak percaya . tapi last-last memang percaya sebab dia pergi bayarkan.   lebih daripada 50 ringgit. sebab novel aq RM 21 and fatin RM 35. haa.. amik kau. hahaha.

then memasing dah lapar terutama sekali aku lah yang paling lapar, mula-mula masuk Old Town White Coffee ramai orang , so kami jalan -jalan kat tingkat bawah kononya nak makan hot and roll tuh... tak alih- alih, cashier dia tulis kan KELUAR PERGI MEMBELI BARANG. omg. sooooo good. jujurkan dia pergi keluar beli barang siap tulis kat kaunter? hahaha.. then kami naik tingkat atas balik and pergi kat Old Town White Coffee. haa.. time ni dah tiada orang.kami pun makan-makan.
















btw thnx fatin bagi hadiah birthday.. aku suka sangat teddy bear tu.. aku bawak tidur tau hahaha



cute kan teddy ni? aumm~



ni buku novel and surat yang berisi duit daripada aziz. thnx :)



okay thats all from me. :)