ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



sakit betul -,-

assalamualaikum. hai u olls..haha .kelass kau farah.!

whatever~ semalam aku moody dengan bbie aku. hurmm.. aku tgh dgr lagu mp3 aku, then aku bukak la lagu kembali pulang. then dia suruh tukar.
act, sebelum ni aku dah tahu lagu tu ada kenangan dia dengan ex-gf dia. but do i should care?i dont care okay. tak kan nak dengar lagu tu pun tak boleh :(
kuat sangat kenangan dia kat ex-gf dia tu. bosan. aku pun terus moody then tidur....

bangunn pagi awal-awal dia dah kejut. aku bangun terus tak angkat phone. lepas cuci muka aku baru angkat. then aku masih moody.
then  aku letak phone and masak mee goreng yang sedap and awesome gila okay.. haha .
lepas aku makan pagi , aku terus tengok phone tengok-tengok ada message. message area pukul 3 . aku baca, tiba-tiba dia kata dia sakit kepala. omg. malam tadi aku buat tak tahu je sebab aku terlalu cemburu kat dia. aku tak tahu kenapa aku jealous sangat. huh. then sepantas kilat, aku call dia minta maaf.
seriously rasa bersalah yang mendalam sebab buat taktahu. :(

okay bye~