ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



rindu dan pening.

assalamualaikum? sihat? aku masih ta berapa sihat sebab masih sakit tangan akibat kecederaan yang ringan..

tujuan aku menulis blog pepagi yang buta ni (1.30a.m) ialah sebab aku tengah bosan ..

bibie.. im so boring. i wanna call you but there is no line to call.semoga bibie selamat sampai kat rumah okay? farah risau lah bertolak balik malam -malam macam ni. bahaya. 7 jam perjalanan  its a long distance. you take care okay sayang. :) jaga boboy yang awak beli tu baik -baik tau. dia comel sangat! rasa nak baling-baling je. hahaha ops.tak baik,

oh bibie. bbie tahu ta, anis dengan abg bbie gaduh kat facebook. aiyaa... pening nak handle.
diaorang tu kalau kawinkan lagi bagus. tak sah kalau tak gaduh..abg khey dah mengamuk dah kat chat. aduhai. dua-dua ni nakal. cubit baru tau.

dear anis ,
kau sudi tak kawen dengan abg khey? hahahahaha *just joke. bhahahahahaha *ketawa spongebob.


bibie, farah try ubah topic ,then abg khey marah :( huwaaa..
dia kata:  jgn ubah topik, takde mood!