ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



PERASAAN

*U.P= THIS POST SHOULD BE PUBLISH 3DAYS AGO BUT MY INTERNET SYSTEM DOWN .SORRY :)


assalamualaikum .. hai dear readers.

berdasarkan tajuk saya diatas tu merujuk kepada saya yang bermain dengan emosi hari semalam. sebab sekarang ni waktu aku tulis dah pukul 3.12 pagi 19/1/13. 

lets begin,
in the morning.....

Khey kejut aku bangun , tapi aku bangun terus basuh muka tanpa angkat phone call dia  then selepas beberapa ketika baru aku angkat akibat terlalu moody malam tadi.. then aku letak phone aku masak mee goreng . *kalau nak tahu lagi baca post blog bawah tuu*

then petang ,

aku tidur sepanjang petang. daripada pukul 1.30 ptg sampai pukul 5.10 petang. hahahaha puas Khey kejut aku bangun tapi aku malas bangun. taktahu kenapa mengantuk sangat. 

then malam,

keluar makan kat kedai makan favourite aku. iaitu kedai masakkan kelantan. omg. oh lupa nak share. sepanjang 2 minggu ni aku makan burung puyuh masak halia tanpa henti setiap malam.. omg .so ohsemmm okay . dia masak sedap. tapi harini aku stop makan puyuh, so aku makan tauhu jepun and the taste omg. so ohsemmm okay. rugi kalau korang tak makan tauhu jepun tu. delicious okay, haha. then blablabla.

balik rumah tengok tengok Junior si kucing gemuk aku tu terkeluar daripada sangkar..hahaha dia tak lari sebab hujan.nasib baik hujan, kalau tak..... mati nak cari dia. hahaha.

then aku masuk bilik, lepas remove make up aku, aku call khey.  then dia boleh pulak layan chat kawan dia punya gf.. aku hottttt je. then aku kata kat  khey , bye! aku letak phone terus off phone and pergi luar kat Junior. hujan memang seriously lebat daripada keluar makan malam tadi, then tergerak untuk tengok rabbit aku, perghhh~ tak alih tu aku tengok rabbit aku semua menggigil. aku tengok baby  rabbit aku yang kecil2 tu semua dah kejung.  sekor baby rabbit tu dah masuk dalam longkang. hahaaha thrill kan? badan dia orang semua kaku macam nak mati. aku macam nak nangis. then mama aku kata pergi ambil hair dryer rambut. hahaha aku pakai hair dryer rambut aku jer.. haha then aku blow kat badan baby rabbit tu semua. akhirnya diaorang dah aktif. yey! happy gila aku. rasa macam nak nangis masa diaorang kaku tadi. then lepas blow diaorang, aku blow yang rabbit yang dah besar. semua selamat.pagi nanti aku nak gi tengok diaorang.harap harap semua hidup. kalau ada yang mati, aku tak boleh buat apa.sebab aku dah try. 


then selesai tu semua, habis badan aku basah kena hujan, aku mandi. lepas mandi aku tengok phone yang aku pakai no tune talk.aku tengok-tengok ada dekat 50 missed call. then tetiba ada incoming call masuk lagi... khey yang call. aku angkat . then aku suruh dia call no digi aku. bila aku on number digi aku, pun ada dekat 50 missed call. huh damn. rasa bersalah gila dekat 100 missed call.. aku minta maaf kat dia. sebenarnya tiada niat aku nak off lama-lama tapi masa aku selamat kan rabbit tu, aku terus lupa pasal dia. hehe. sorry dehh~

lepas potpet potpet  dengan khey, aku pujuk pujuk pujuk pujuk pujuk dan pujuk, akhirnya mood dia kembali okay dan kami pun..............................................................................bermesra , ketawa n blablabla

HAHAHAHA.okay lah . its already late. pukul 3.31 pagi dah ni. okay u olls take care okay. 
jaga diri, jaga kesihatan , jaga semua nya. 

wasalam . thnx for reading . :)