ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



my 18 birthday!! omg.!

ASSALAMUALAIKUM...! hai ? semua readers sihat ke tidakkk? kalau sihat alhamdulillah . aku sihat sentiasa sebab badan makin lama makin gemuk hahaha. okay whatever...~

i wanna share uolls about my birthday okay? haha.

okay the first present that i get is from my brother. dia bagi aku dress biru hitam(ada dalam pic kat bawah sana ..aku ada pkai).even through mahal, dia belikan jugak. baikkan? abang siapa?? abang aku lah~ haha. dia belikan masa pergi melaka hari ahad lepas.  thanks a lot.

then hadiah yang kedua daripada abah dengan mama. yey! alhamdulillah .semua yang saya minta dapat. aku minta leptop acer aspire v3 its about 2K. i love it pa..i love it ma. thanks a lot coz giving me this leptop..
cantik sangat . skin leptop ni macam black marble. omg. awesome k awesome!





hadiah yang ke tiga:

from my bibie. act, aku terkejut bila dia bagi tahu dah beli hadiah untuk aku. its unbelieveble okay. dia baru bagitahu smalam, hari ni dah sampai. ni hah  hadiah masih dalam bungkusan tu


seriously cepat. dia hantar on 21 jan and i receive on 22 jan. tapi kena bukak pukul 12 malam  23 januari .





dalam bungkusan tu ada 6 benda.:

 3 tudung. yang tudung tengah2 tu serious cantik.


dan 3 benda . gambar, benang nama, duit seringgit berbentuk love yang dia simpan sejak form 4 sampai sekarang umur dia 22 tahun.


.

then malam tadi (22 jan) aku cakap "mama..jom giy secret recipe.. " hahaha mama aku terus "okay jom siap cepat " sebab time tu pukul 10 malam dah.  . kat bawah ni aku upload masa aku pilih cake kat secret recipe aumm~





 aku pilih cake chocolate indulgene.sedap dan tak muak . it more to ice cream. sedap3..hahaha


then balik rumah celebrate 3 orang.hahaha aku memang tak ajak kawan -kawan tahun ni sorry ya.. sebab biarlah birthday kali ke 18 tahun ni aku celebrate dengan family . it more fun even through 3 orang. abang aku tak dapat balik. so sad... ni picture masa celebrate. hahaha!

























and thanks a lot kepada kawan-kawan yang wish birthday aku.. may Allah bless all of you.

aku tengah tunggu mama bawak pulang pizza hut. k chow~ haha

wasalam    : )