ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



HAPPY MONTHSARY BABY

Asssalamualaikum.
hello dear readers. ape khabar? sihat? wahahaha what a long time i didnt update my blog . about 1 week already didnt update.

hey bby.. i just wanna wish you happy monthsary even through you didnt wish at me this night .. huh. its really annoying.    sedih ada. tu yang masa bby call, farah buat moody. im not in mood. sorry. farah tahu lah kita couple 9/12/12 on 9.53 a.m , tapi bukan nya bby tak boleh wish kan pukul 12 td kan?

huh then, aku tak sangka aku boleh pergi message dia . aku kata " khey tak sama macam epul! "
shit lah! damn! aku ta sangka aku cakap macam tu . bangang gila. apehal entah dengan aku. mungkin aku terlalu berharap dia jadi macam epul. padahal epul kan masa lalu aku. bodoh nya aku!!!!!! argh! stress..
cool farah. cool. jangan nangis. oh tak boleh.! aku dah ter-nangis. lemah nya aku ni kan? kenapa kenapa kenapa. mesti aku sebut nama epul. . whats wrong with me!


khey reply  :dia hanya nak jadi diri dia dan dia tak boleh jadi macam epul
khey mesti bengang bila aku bandingkan dia dengan epul. kenapa aku macam ni. forget epul farah.
dia kata : "mesti farah teringat kat epul lagi kan? bie menyesal tak couple dengan khey?" 
*aku terus menangis.
sorry baby :(  i know im wrong.  farah taktahu apa dah jadi. farah minta maaf sangat .

*stop cryin farah.
good luck for exam tomorrow. :(

k bye wasalam