ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



happy birthday mum

assalamualaikum. hai? sihat? bagus kalau sihat. aku tak sihat.

hari ni birthday mama kali ke 44 kowt?ah whatever aku tak ingat la umur mama aku sebab dia muda sangat.huahuahua. like usual, aku dah bagi mama hadiah birthday. aku beli kan set make up elianto its about 200 http://www.smileycodes.info. sebab tak tahu nak beli apa. semua dia dah ada.. so, pergi kat tempat make up elianto, aku suruh mama pilih. aku je tak beli. haha aku tak beli?? memang tak mungkin la. aku orang yang wajib beli barang make up.hihiks. alalala gedik nya kau ni farah.. rilex... be cool. haha. ala. kalau aku gedik pun ni blog aku, kau ape hal nak jelly?http://www.smileycodes.info haha . hidup ni kena chill . kalau kolot sangat pergi masuk hutan or gua niah kat sarawak tu. baru sesuai (y) hahahaha.

oh just wanna share,http://www.smileycodes.info

tangan aku injured. kenapa?
huaaa... aku kena kuali panas. serious sampai sekarang rasa sakit and kebas. omg.
help me!! aku masak nasi gorenghttp://www.smileycodes.info then masa nak basuh kuali tu kena. panas-panas lagi kuali tu.
memang kaw-kaw sakit diahttp://www.smileycodes.info sampai aku hempas kuali tu. lepas penad nangis, aku call bibie aku.huwaa..
 dia kata: kenapa baru sekarang nak call.. cuci tangan pakai apa? air?
aku jawab: ha ah. http://www.smileycodes.info
dia: mana boleh pakai air! nanti lagi teruk. pakai ubat gigi.
aku: hahahaa ubat gigi.  :B  http://www.smileycodes.info
*aku tahu memang kena pakai ubat gigi, tapi tak terlintas sebab terlalu panic.
like the song panic in the disco .huahuahua




perhatian :
  BIRTHDAY AKU LAGI 9 HARI. HAHA!http://www.smileycodes.info