ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



funny, sad, happy

assalamualaikum .hai dear readers.
apa khabar? im just fine just little bit fever. flu~ huwwaaa~ in process to cover my flu.

jyeah..okay...lets start.!

 last post aku 2 hari lepas agak sedih sedikit . ops.bukan sedikit. tapi banyak. but now alhamdulillah going better with my relationship with my bie musyuk.haha kan? biasa lah kan bergaduh and selisih faham. its normal to us in process knowing each other right bie?http://www.smileycodes.info

haha just wanna share a little bit sweet memory I  did it yesterday with my baby.
*this situation is time we on call okay :)http://www.smileycodes.info
dalam area about pukul 11 malam aku dah menggedik dengan bie aku. aku call dia, aku suruh turun daripada bilik dia kat uitm tu. dia tanya kenapa , aku buat dont know jeh. aku kata turun lah turunlah. then selepas aku merajuk, aku paksa2.hahahaa kesian kan? akhirnya dia mengalah. dia turun. haha yang best nya dia turun, dia boleh pergi duduk kat wakaf sorang-sorang  kat tepi pokok besar KATENYEEE....  then aku pergi buat suara orang kena rasuk. alah! acano nk cakap hek.. pernah tengok PONTIANAK HARUM SUNDAL MALAM?http://www.smileycodes.info hah. aku jerit macam tu lah. bukan jerit kuat sangat. tapi boleh tahan lah kuat nya sampai bie aku lari naik bilik dia kat tingkat 3http://www.smileycodes.info. hahhaaha! kejam gila aku buat dia takut. lagi dia kata nooo... lagi aku ketawa kuat gila sampai dia takut. hahahaha. Seriously lawak . aku tak dapat ungkap dengan perkataan lah. susah. yang penting lawak k?

then petang tadi aku sedikit moody sebab sekali lagi aku bandingkan dia dengan ex aku. :3
aku ni memang tak pandai jaga hati dia. kejam kan?http://www.smileycodes.info
then bie aku kata : Khey memang tak boleh nak jadi pura-pura k?
aku: * terkelu sebentar*

then berbaik...


* oh you know what? last 3 or 4 days ago, aku mimpi ada ular hitam . i dont know what the meaning but mama kata ada orang nak masuk minang. hahaha siapa tah yang sudi. masak pun tak berapa pandai lagi..hahahaha mengarut okay.http://www.smileycodes.info

okay then, thats all from me. wasalam :)