ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



CAN YOU PLEASE GO FAR FROM MY LIFE .PLEASE.

OKAY. assalamualaikum. today, aku update 2 kali kan? huh? wanna know what?

masa mama ber-takasima diluar rumah, tiba-tiba masuk message, time tu pun aku nak call abah aku pakai phone mama.
then boleh pulak automatik ternampak message yang huh...
epul message mama wishing her birthday. kalau nak wish mama aku pun tak payah nak kirim salam dekat aku and nak tunjuk kau dah tukar number okay?
 i dont give a damn. but please stay away from my family. thats it all i want from you syahiful mokhtar.
please dont disturb any of my family and jangan pura-pura baik sedangkan kau tidak.
please, hal haritu aku masih belum boleh maafkan kau sepenuhnya.
 kau pun bahagia sekarang ni kan? so tak payah nak kirim salam sangat dekat aku yang tak bernilai bagi kau ni. aku ni macam sampah kau buat kan?
so delete lah nama aku daripada ingatan kau. please stay away.
aku rasa kau tak perlu nak wish mama aku .
family aku tiada kaitan dengan lelaki mcm kau.
thats it.

 before i cry, better i stop write about this stupidity !