ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



blablabla

hai assalamualaikum.http://www.smileycodes.info.. hai readers.http://www.smileycodes.info

semalam ...eh pagi tadi aku teman baby boy aku tidur pukul 4.30 pagi. mengantuk gila kot.. aku teman dia study sebab dia final exam. haha yang best malam tadi, dia tengah study, aku main tiup kat earphone dia. haha dia kata "noooo...." http://www.smileycodes.info aku suka buat dia macam tu. macam cute gitu. hahhaa geli k geli.http://www.smileycodes.info

omg. . serious i dont believe it. aku dah EIGHT TEEN? omaigaddd..! http://www.smileycodes.infokorang percaya tak? haha. dengan perangai aku yang macam budak-budak ni dah 18 tahunhttp://www.smileycodes.info. syukur alhamdulillah aku masih bernafas dan menjalani hidup seperti biasa sepanjang 18 tahun aku hidup. oh! btw jangan lupa post hadiah aku . 20 HARI lagi birthday aku. jangan lupa and jangan buat-buat lupa .siapa lupa aku cubit dia. haha.takde lah aku gurau sahaja. just wish me on my birthday tu pun dah cukup kenn~http://www.smileycodes.info

weyh, seriously rindu zaman sekolah.. gelak ketawa. tengok sekarang semua dah terpisah. dah tak jumpa. kalau dulu, paling lama tak jumpa kawan pun cuti 2 minggu kan? sekarang? berbulan -bulan. rindu nak gossip-ping haha. tak habis aku ni.kerja gosip gosip gosip. nak buat acano kan~

now aku tengah tunggu baby aku ni habis exam. habis dalam pukul 4 lebih kot? KATANYEEE... hahaha.


* ohsemmM~  aku lupa nak bagitahu khabar gembira. kawan aku si anis tu dah ada pakwe, orang pakistan. kan anis? jual karpet kenn? hahaha ee gurauu... mana ada pakwe dia jual karpet. pakwe dia tengah study. hahaha.senang hidup aku . kalau ta, asyik mintak pakwe sampai aku rasa nak lempang - lempang pipi gebu's dia tuhttp://www.smileycodes.info. nasib baik kau dah pindah jauh. bhahahahaha. whatever pun aku doakan kau dengan HW kau bahagia . jaga hubungan tu. aku tanak dengar kejap-kejap gaduh. bereh? kalau tak aku baling :poop: baby boo kau nak? bahahhaa just joke okey?

oh lupa . semalam aku call ex aq.aku maki dia tapi aku yang nangis. bangang tak aku? haisz. baby aku kata, lupakan dia slow-slow. aku mesti boleh punya. in sya allah aku try.
hey my past story, please go away from my life .... im begging you.http://www.smileycodes.info

aku beruntung sangat kan datang boyfiee macam khalaf. dia paham perasaan aku.. bila aku sedih.http://www.smileycodes.info. bila aku tak kuat untuk lupakan seseorang. oh dear, kenapa kau baik sangat ? kadang-kadang , aku rasa macam aku ni tak pandai nak jaga hati dia.  sorry sayang kalau fara buat sayang terasa dengan sikap farah . i really love you baby..