ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



apa salah aku seyh?

assalamualaikum.
hei dear readers. mesti bosan kan aku kerja update. okay whatever .harini je dah 2 kali aku update. 

act, aku ada cerita. 
petang tadi masa aku update post blog yang kat bawah tu. ex aku call. 
dengan segala kebangangan aku pergi angkat. bagus tak aku? haha
then tetiba, dia marah-marah aku? 
apa haremm jadah sangat? 
wey, kenape laa lagi aku minta kau berambus dalam hidup aku , makin kau dekat. ptuih betul.
aku pikir habis dah story semalam lepas aku maki kau and aku nangis macam orang gila..
rupanya tak habis lagi?
harini kau tuduh aku hantar chat kat betina ops, tak baik panggil macam tu. kau pikir aku hantar chat kat perempuan kesayangan kau tu?
ohh please lah.jijik tahu? najis mughallazah kau tahu? malas lah aku nak layan perempuan indon kau tu. 
kau percaya cakap dia kan? aku hantar chat bukan bukan kan kat dia?
okay tuduh lah aku lebih banyak. i dont care sebab aku tak buat semua yang kau cakap.
aku harap kau paham kan? aku tak usik perempuan tu.so ape cerita tetiba timbul masalah aku pergi hantar chat bukan bukan kat dia? damn betul kan?
aku nak bukti mana chat tu. copy then send kat viber aku. ada bran? 

aku tunggu okay my dear ex?