ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



TAHUN BARU AZAM BARU?

Assalamualaikum. haaa..please jawab salam tu bagi yang beragama islam :)

hai dear readers, harini aku nak kongsi azam baru aku untuk 2013  IN SYA ALLAH dan 2012 akan melabuhkan tirai lebih kurang 2 jam dari sekarang.http://www.smileycodes.info baru sajaha perayaan krismas 25 Disember haritu dah masuk tahun baru.http://www.smileycodes.info

first of all, aku nak lenyap kan kenangan yang berlaku pada 2012 yang aku rasa ianya amat perit apabila ditipu oleh seseorang.http://www.smileycodes.info (kalau awak bukak blog saya, harap awak faham). saya nak lupakan segala kenangan saya bersama orang yang telah menemani hidup saya sepanjang 1 tahun 3bulan . sedih memang teramat sedih. tapi nak buat macam mana terpaksa melepaskan dia sebab ada orang lain yang lebih memerlukan dia. kan awak? serious saya sedih dan  rasa sedikit kehilangan. tapi saya kuatkan diri saya dengan adanya teman hidup saya yang baru iaituhttp://www.smileycodes.info muhammad khalaf. saya cuma berharap kenangan awak dengan saya terpadam dengan segera.saya tak nak kenangan antara awak dengan saya wujud lagi. saya nak pergi tinggalkan luka yang awak beri kepada saya. saya harap awak bahagia dengan pilihan hati awak :) saya tahu saya tak sempurna tetapi saya sudah mencuba menjadi yang terbaik. mungkin awak tidak nampak, tak mengapa. mungkin orang lain yang lebih layak akan nampak keikhlasan saya dalam bercinta. okay saya maafkan awak sudah walaupun saya pernah cakap saya tak akan maafkan awak. :)

* okay air mata dah start mengalir.http://www.smileycodes.info.no! khey dah pernah pesan jangan menangis. http://www.smileycodes.info better kita cerita pasal azam 2013 kan? its more better right?

  • aku nak menjadi orang yang rajin dimasa kan datang
  • aku akan berusaha lebih gigih untuk mencapai matlamat hidup aku http://www.smileycodes.info
  • aku try untuk capai cita-cita aku . in sya allah 
  • aku berharap dapat melanjutkan pelajaran kat University yang aku nak http://www.smileycodes.info
  • aku nak lupakan segala tentang ex aku 
  • aku nak jaga hubungan aku dengan Khey. okay baby?http://www.smileycodes.info
  • dah promise no scandel  for both of us
  • aku cuma nak jadi yang terbaik
  • aku nak try be the best among the best
  • hope aku dapat result spm with flying colours
  • jangan lupa birthday aku 23 januari okay geng?http://www.smileycodes.info
  • oh! aku nak kurus .lupa pulak. Khey cabar aku untuk kurus sampai 1 april 2013 sahaja.http://www.smileycodes.info 3bulan je expired date dia bagi.. kejam kan? boleh ke aku nak kurus?haha 
  • aku nak bahagia sahaja walau aku tahu duka akan menghampiri aku. 
  • aku harap aku tiada musuh dalam hidup aku.
  • aku berharap kawan2 aku semua maafkan aku kalau aku ada terlanjur kata atau bahasa. 

sorry about petang tadi sayang..kena kejut fara yang memang payah nak bangun hahaha.
http://www.smileycodes.info
thats all from me.

happy new year all .may god bless all of you :)http://www.smileycodes.info