ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



sedih sedih dan sedih.

hai assalamualaikum. hey im sad this night.http://www.smileycodes.info totally sad. oh my god. im extremelly sad okay. sedih taktahu nak mengadu kat siapa. :( siapa yang sudi teman aku yang tengah sedih ni? nobody kan? http://www.smileycodes.info

malam ni aku gaduh dengan khey.http://www.smileycodes.info huh.. masing-masing sakit hati dan cemburu. aku jadi bad mood. dah lah aku tunggu dia daripada pukul 8 tadi .http://www.smileycodes.info. sedih kan? smpai pkl 11 dia ade majlis. takpe . aku cuba paham. ape yg dia buat aku cuba paham. tapi tadi, dia spoil kan mood aku :( . tak habis2 ex ex ex . kalau dia nak sangat balik kat ex dia . pergi lar! tinggalkan aku sorang-sorang.http://www.smileycodes.info  aku ta kesah. tapi ta pyah lar buat aku jelez sampai aku nangis.http://www.smileycodes.info aku tak suka. aku benci.

memang aku ade salah.. sebab aku selalu sebut pasal epul depan dia. dia kata dia jelez. dye kata, aq sembang n comment dgn kawan dia pun , dye jeles... huh. tak tahu lar. aku pening kepale. daripada semalam lagi. stress jugak. huh. whatever lah. http://www.smileycodes.info
no mood . k bye wasalam...http://www.smileycodes.info