ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



new life :)

Assalamualaikum~ hai dear readers :)
today i would like to share with all of you about my new ................ baby..? eeeee~ no lar.. my new special boyfriend. heee  -.-'

okay from the start okay? 

nama dia MOHD KHALAF .umo? 21 TAHUN. now study in UITM JENGKA PAHANG IN DEGREE bidang PERKAYUAN.

aku actually lama dah kenal dengan dia. HAHA. 

just kenal dalam FACEBOOK. dia selalu comment picture and sometimes my status. 

then tiba-tiba suatu hari tu aku gaduh dengan ex aku(epul), aku mula-mula nak sakit kan hati epul , aku nak cari orang yang single n boleh buat relation kt FACEBOOK aku. then, secara tiba-tiba nya.... aku ternampak nama mamat yang selalu comment picture aku iaitu KHEY EQUEIRA .. hehe http://www.smileycodes.info..then aku minta number phone dia. aku tebal kan jer muka aku minta number dia. haha then aku terangkan dekat dia, dia kata okay boleh buat relation tu. then blablabla... kitaorang TER-couple... hmm mase tu aku kejam gila kowt? adakah patut , tak sampai 1 hari aku couple dengan dia,aku minta putus? dasyat betul FARAH HANI.. aku putus dengan dia aku pergi balik kat epul. tapi...last-last dah lama macam tu, epul minta putus dekat aku  http://www.smileycodes.info sebab aku masih kerap berhubung dengan khey. then tak ade lah aku single lama sangat. tiba-tiba 2 hari  sebelum aku pergi Hat Yai tu, dia minta couple.. tapi masa dia minta couple tu , aku ta respond . aku pun kat Melaka. so aku biarkan aku just kata aku terima dia just dalam message. tapi aku kata tak sah lagi.hahaha sebab dia kena call aku. then aku sampai rumah pukul 12 malam ,dia call, tapi sikit pun dia tak cakap pasal couple. okay sedih k sedih. http://www.smileycodes.info sambil buat muka sedih, aku buat muka tertunggu-tunggu  macam ni http://www.smileycodes.info.. then pagi tu aku kehilangan sedikit mood tapi finally ........... haha dia cakap 
" siti nur farah hani, adakah awak sudi jadi teman wanita saya " erk~ macam tu kowt ayat dia. tak ingat sangat. masa tu 9/12/12 pukul 9.53 a.m . happy sangat http://www.smileycodes.info. then yang sedihnya keesokkan harinya aku terpaksa tinggalkan dia sebab aku nak pergi bercuti ke Hat Yai. http://www.smileycodes.info. sedih lar. baru sehari couple dah tinggalkan dia sorang-sorang. then masa kau kat sana aku message dia 1 kali sahaja sebab 1 message 2 ringgit and time tu pulak kredit aku habis. tiap-tiap malam dia hantar sepanjang 3 malam. aku nak reply tapi takde kredit. haisz. then aku pun cari wifi. perghh~ sumpah . susah gila nak cari wifi yang strength line dia. bnyak line wifi yang low. then aku dapat line international school dia. hahaa time tu aku online facebook untuk meluahkan rasa yang terpendam . http://www.smileycodes.info cewah. ayat nak ganas kan... benci benci benci..

then aku balik malaysia lega seyh hati boleh contact macam biasa. aku sampai rumah 1 pagi.

then beberapa hari lepas , dia buat aku nangis. kan Khalaf? haha. sebab apa? rahsia lar.haha then berbaik . 
 http://www.smileycodes.info

okay story end