ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



hariku

Assalamualaikum.
okay semalam happy . aku dengan khey kejap gaduh kejap baik. haha aneh2 je.haha .

 hari ni pening sikit.
first aku bangun lewat dalam 11.30 pagi. aku nak call mcdonald  tiba2 aku tgok phone aku takde batery. aku charge then aku on tgok ade 7 missed call. 6 missed call drpd khey and 1 missed call drpd khairie.omg. seriously terkjut. and blablabla.

pergh pkl 1 ptg mcd tak smpai 2 aku terus call online untuk complain sebab lembab sgt. amik kau. hahaha mcd sni lembab nak mati. mama aku suruh cancle. then dia terus pergi beli

dekat pukul  2 ptg baru makan.dah lah pagi tak makan  http://www.smileycodes.info, kebulur. tak pernah aku tak breakfast -,-  mama aku kata "padan muka suka sangat bangun lewat"http://www.smileycodes.info

then , bf aku bole pulak teman kawan dia main DOTA  kt ciber cafe. great! then aku punya mood pun hilang. lepas mood aku hilang baru dia nak stop main game and OTP dgn aku. bagus. aku sekali dah bad mood memang payah nak elok . aku terus tidur. dari pukul  3 sampai pukul  7 p.m. hahaha puas aku tidur. sayang aku kerja call aku sampai 27 kali dia call aku tak angkat sebab aku tidur matikk..~http://www.smileycodes.info hahaha

aku dah puas tidur , aku bangun dengan selumber nya aku pergi makan dulu baru aku call dia. hahaha . best kan sayang?

dia boley pergi memancing dengan kawan dia dekat area uitm tu. untunglah dapat 33 ekor ikan. besar punya ! aku dah tgok ikan tu. ish2.  then dia boleh pergi menyiang ikan tu daripada pukul 8 kowt? sampai 9.30 p.m
aku pun ................ BADMOOD  http://www.smileycodes.info lagi. haish.

then lepas dia dah siap dia call. kita orang POTPET POTPET tah berape lame then dia nak keluar pergi makan kat kedai hantar ikan tu. untunglah?  masa dia cakap dengan aku, aku buat tak tahu.
khey: "tengah buat apa?"
 aku : "tak de ape.tengah taip taip je" 
khey :" main facebook lah tuh.. ke message dengan siapaaaaaaa"
aku : " adelah"http://www.smileycodes.info( padahal aku tengah taip blog)
 hahaha. oh.lagi satu dia kata "baik tak payah kejut,http://www.smileycodes.infosuka silent phone bila orang kejut" hahaha aumM~

blablabla. dia tak bagi aku tidur lagi sebab harini sahaja dah berapa jam aku tidur. dah dua hari aku tidur lewat dengan dia. hahahaa pukul 3-4 pagi baru tidur. memang gila. http://www.smileycodes.infoseronok sangat sembang sampai lewat pun ta sedar . -,- masalah betul kan baby? http://www.smileycodes.info
okay lah babai ~ wasalam :)