ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



DAMN ! DAMN ! DAMN!

Assalamualaikum. huh~ hai readers. sihat?
harini aku mengeluh sedikit..paham ta sedikit? haisz.

sebenarnya aku tak sengaja pun nak buat khey terasa. err.. 
ade ke patut aku cakap dengan khey aku nak hantar kucing aku masuk sangkar, then aku cakap lah macam ni 
" nunior..bye bye kat abg epul.. " 
then, omg. i really shocked..http://www.smileycodes.info terkejut nak mati  aku salah sebut nama. 
khey cakap "ulang balik.~"http://www.smileycodes.info
aku "http://www.smileycodes.info"

adodododoy... kenapa lah nama epul tu tak boleh berambus dalam hidup aku.. kenapa kenapa kenapa. khey mesti terasa dengan aku. aku tahu.. 
kalau aku kat tempat khey , mesti aku dah meroyan macam orang gila. tapi khey steady and rilex sahaja. tak melenting. cool sokmo demo ni wey?http://www.smileycodes.info

baby , im sorry. err.. i didnt mean it .
damn betul boleh salah sebut . maybe dah terbiasa. its okay i try to throw away his name from my heart .im promise you  sayang  http://www.smileycodes.info. cewah~http://www.smileycodes.info