ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



cinta itu sebenarnya indah

Assalamualaikum..................................!!
 okay ..harini aku just nak kongsi a little pieces of my sweet memory .http://www.smileycodes.info

lets begin my story .
hari ni happy sangat sangat sangat dengan khey. sebab...........? ade lah secret.. ke guane khey my superman.http://www.smileycodes.info biarlah kenangan ini terus mekar dalam hati kita berdua sebagai kenangan yang sangat sweet .kan baby? http://www.smileycodes.info 

then,
waktu time aku nangis sebab lelaki yang tak  berapa pandai jaga hati aku , khey pujuk aku. awww~ romantik okay. sangat romantik. tidak terkata. cewah~ ayat tak boley blah doh! hee~ khey sebenarnya selalu cakap kat aku, sabar  n jangan layan sangat . aku jer degil.http://www.smileycodes.info whatever pun aku sayang gila okay kat khey.

erm yang tak best nya , epul kata khey akan tinggalkan aku.? zzzZZzz. TAH APE APE JE.~  jelez lar tuh kan sayang?nah amikkk~hahahttp://www.smileycodes.info http://www.smileycodes.info
jangan khianati cinta kita even through kita bercinta jarak jauh. tetapi tak mustahil kan kita boleh kekal kalau kita tidak membuat apa2 yang melukakan hati pasangan kita ? thats why i love you my superman .. hee~ 

khey slalu tenangkan farah waktu farah sedih.http://www.smileycodes.info sebab tu farah sayang sangat kat khey. kenapa lah dari dulu fara tak kenal khey? mungkin Allah tak izin kan dahulu dan dia beri sekarang. Allah berikan khey kepada farah selepas fara matang dalam percintaan. mungkin?http://www.smileycodes.info hehe~ dulu farah masih dalam alam yang tidak berfikiran secara rasional lagi.http://www.smileycodes.info.sekarang baru farah tahu macam mana nak manfaatkan cinta. melalui cinta ini farah belajar nilai kesabaran , kasih sayang, ketabahan ketika diuji. mungkin farah ni jenis tidak penyabar, in sya allah farah try ubah diri farah .http://www.smileycodes.info farah nak berubah . farah tak nak ingat kisah lama yang mana farah tidak hormat kepada orang and blablabla~

khey... farah harap sangat khey sayang farah sepertimana farah sayang khey. mungkin dulu farah dah kecewa kan khey, tapi bukan untuk kali ini. okay sayang? http://www.smileycodes.info

*untuk perhatian, bila sayang dah baca blog ni, call farah okay? im waiting you sayang. http://www.smileycodes.info