ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>




Assalamualaikum................................................! hai? sihat hari ini? haha
okay aku nak cakap... aku dah berbaik dengan khey -.- hahaha malam tadi jugak dia pujuk. omg. cair okay.
dia minta maaf .aku pulak yang rase bersalah.hahaha aneh kan?

then sampai time gayut dengan dia, aku seperti kebiasaan, aku tidur dengan selumber. hahaha kesian khey..

pagi-pagi tadi dia kejut aku solat subuh. aku tak angkt phone call dia. tak larat nak bangun larr... haha. 

then blablablabla.~
 pkl 3 ptg tadi aku gurau dengan dia, aku main sebut name kawan dia( dia tak suka aku sebut nama kawan dia sebab jelez), then dia  kata nak tanye pasal orang tu, pergi call orang tu sendiri. haha. dia boleh send no kwan dia kat aku. then dia bad mood .. aloololo sian baby saya.. merajuk tak habes.!

pkl 3.14 pm.
bagus dok sebut name YANA. BABI.! ELOK AKU OKAY TERUS TAKDE MOOD SETAN~ BYE!