ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



AKU MABUK. BEST

Assalamualaikum.hai readers....... aaaaa.. seriously aku macam orang tengah mabuk..http://www.smileycodes.info aku pun tak tahu. rasa lemah nak mati badan aku.

first of all, jangan salah sangka. aku bukan mabuk minum arak. astagfirullah. tak kan aku nak sentuh benda haram jadah tu kenn~http://www.smileycodes.info

aku rasa macam orang mabuk sebab tak tidur 1 malam. aku tidur tadi pukul 8 pagi. amik kau. aku dengan sayang aku tak tidur . masing-masing macam orang gila sebab mamai . yang aku ingat dalaam pukul 6 pagi tadi khey mimpi dia punya dialog macam ni. antara yang aku ingat lar kan :http://www.smileycodes.info

"nak tukar dinding, wallpaper kolej ni warna apa?"

"ikan kecil sangat, buang je dalam sungai "

hahaha. kelakar seyh.puas aku gelak. then sayang aku daripada malam tadi balas tiup-tiup earphone. sakit telinga aku. tapi aku buat dia paling banyak sampai dia nak tidur pun tak boleh. hahha.kejam nya aku kan. bila dia nak lelap ,aku tiup earphone. dia sakit telinga then dia melatah. http://www.smileycodes.info aku ta ingat apa yang dia melatah. hahhaa seriously kelakar.  so sweet okay hahhaa. http://www.smileycodes.info. dia banyak kali larang aku jangan tiup  ,dia kata "no babyhttp://www.smileycodes.info. jangan buat macam tu ,sakit telinga"http://www.smileycodes.info