ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



aktiviti selepas spm

assalamualaikum.~ aummM~ hai semua !

okay seriously rasa kosong kosong kosong.. sebab ta perlu pegang buku. hahaha. 
semalam aku dah kemas buku segala buku sampai dalam bilik aku 1 buku spm pun takde.
bayangkan aku rasa buku rujukan aku lebih 200++ . tapi yang aku pernah bukak tak lebih 20 haha,.
dasyat ta aku? haha macam2 buku spm aku jumpa semalam. ada yang masih dalam plastik. adoy parah betul aku.  tapi nak buat macam mana baru jumpa kan? mak aku kata bilik aku macam sarang NEK NAK~ haha korang kenal nek nak tu ape? nek nak tu hantu okay~ haha HANTU.~ makna nya bilik aku macam sarang hantu. haha boleh imagine? auuM~ memang dasyat kan? tapi semalam aku dah kemas . so bilik aku dah bersih sangat. 

malam semalam aku ajak papa gi  tengok wayang. kawan aku fatin pun ikut. dia bawak adik dia. kitaorang tengok LAGENDA BUDAK SETAN KATERINA. omg. seriously sedih tapi aku tak dapat mengalirkan air mata. haha tak gentle lah orang lain tengok  kan. cewahh~  then 2013 ade lagi LAGENDA BUDAK SETAN KASHA. haha mati aku kalau nak ikut cerita ini semua. 

oh! lupa nak cerita.aku kerja dengan abah aku. haha. aumm~ . aku akan menguruskan pusat tusyen, scan buku dia, and kamus dia. kan senang? haha gaji bulan dapat 600 and broadband and leptop.ala~ tapi leptop abah aku kata aku nak gi belajar baru dia nak belikan. :( aku nak masa birthday aku. haha baru best.kan?

ee..dah lah penat update. stress aku.