ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



my mood? grr~

Assalamualaikum ~
hai readers yang setia membaca post2 aku ni.  setia nya ~ hari2 ada je preview. :)
hari ini kat sekolah stress sangat. sampai amik ubat kat sekolah pun tak load. aku pun tidur. majoriti budak cina kelas aku n bising nak mampos. ttau nak mmpos bila..haha. sakit hati aku. serious stress gila.dia orang tak tahu cara bertaubat ke? tak sedar nak SPM dah. sakit nya hati~~~ =.="
huh. rasa nak smack down jeh sorang2 dye org ni.
yang bising mmg bising..
yang ajak kawan lain masuk kelas aq pun ade. gile3.~ booleh mati aku kalau begini~

then kat kantin memang seriously aku benci +geram.
kan dah kena seranah dengan aku. ta pasal~
haha
dia boleh kata MALAS LAH NAK MASAK * dia berani ckp mcm tu sbb boss dye xde. kalau tak, mampos nak kate gitu.
then dia boleh berdating dengan pekebun sekolah aku. ah memang sesuai ah muke dyeorg tu.haha.*jahat nya aku~ bhaahaha~
then abah aku tak habis2 meeting lagi dah kt pukul 2, aku pun cakap "ayah saya order nasi goreng cina 1 bungkus +ayam 1.sebab ayah saya meeting.!" haha kau~ terus dia pergi buat. 
main2 dengan aku. vangang! -.-"  saket tol hati aku tadi.

waktu malam pulak:
aku tidur awal lepas study. aku taktahu kenapa dengan aku smlm :(