ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



IM SINGLE BUT EXTREMELY NOT AVAILABLE :)

ASSALAMUALAIKUM. ~ hai readers~ whatsupp~ harini saya tak seceria selalu. :( . anda apa khabar? mesti tengah bahagia dengan orang tersayang kan? cemburunya saya :( sedihnya saya :(

http://www.smileycodes.info *nampak tak muka sedih? 

sudah dua hari aku dengan epul putus.kawan aku pelik kenapa aku tak sedih :). tahu tak dia betapa aku menyesal minta putus dengan dia? tahu tak dia betapa aku bersyukur bila dia lepaskan aku? aku bersyukur sangat bila dia pun bersedia untuk putus dengan aku. aku tahu aku bukan terbaik. tapi aku dah cuba jadi yang terbaik.mungkin dia handsome ,so tak layak untuk aku yang ta cantik ni kan? aku doakan agar dia menemui perempuan yang  jauh lebih baik & cantik daripada aku. lepas ini aku tak nak fikir pasal couple2 lagi. mama aku kata dia respect keputusan aku yang berani. andaku perlu fokus study aku. aku perlu lupakan dia. aku mesti, perlu, wajib lupakan dia. semua tentang dia aku dah padam dalam phone. tp............... tadi dia message aku.





 huh~ saket hati aku~ k lah bye~