ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



A NICE WORDS :) tentang otak dan kepala

HUH. malam ni stress sangat. amoi2 tokong bawah tu nyanyi. dia pikir segamat ni dia punya nenek yang beli? tak hormat orang betul~ xio~ pening kepala aku dengar daripada tadi. gila lio~!

ohh harini aku nak cerita tentang otak & kepala.haha. its sounds funny right guys? but this one i really wanna share with you guys.

entah kenapa masa aku bangun tidur pukul 4.45 ptg td kepala aku ni sakit sangat. tak tahu lah. macam kena cucuk dengan jarum. okay seriously mcm nak pecah kepala aku. kalau aku cerita kat kawan aku nnti jawapan dia orang "ala kau hari2 demam" sebab tu aku malas sikit nak share sbb tahu jawapan mereka. seriously sakit gila tak dapat diungkapkan dengan kata2. i need somebody by my side. but no one :( okay lah need to rest salam~