ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



OPEN HOUSE ~

HI~ Assalamualaikum~
haa.. jumaat (14/9/12) rumah aku buat open house besar-besaran jugak lah. ramai gila yang datang. dalam 200++. pergh.. memang seriously penat. nasib baik aku ada kawan2 yang datang tolong. fatin, faz, li ling.memang busy sangat2, sampai pukul 5.00++ aku baru terhegeh-hegeh nak makan tengah hari. packed sangat rumah aku. dah pasang balai pun still penuh. memang dibanjiri manusia haritu haha. sampai malam orang tak henti-henti datang.cikgu aku yang sekolah rendah pun ada datang. tak sangka betul. hehecikgu tu lah yang motivate aku dalam subject science time UPSRdulu. daripada seorang yang gagal kepada murid yang mendapat B.HEHE.   tapi memang teramat penat & mama aku suruh faz n fatin tidur rumah aku.walaupun penat kan, aku dengan fatin takboley tidur sampai pukul 1.30 pagi. hahha yang si faz ni dah membuta dah, penat KATANYAAAA~ hahhaa. tapi aku asyik kacau dia tidur. aku dengan fatin asyik main Uno Card je. aku ah yang asyik MENANGgung kekalahan.haha. 4-0 kot. fatin gila. kejap2 menang. kejap2 dia buat card +4 +2 aku rasa nak campak jeh card2 tu.haha. sedih2 aku kalah. lepas aku kalah tu, fatin MEM-bluetooth lagu2 daripada phone aku. aku kerja download lagu.