ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



COMPLICATED & KAWAN

hidup ini memang serba complicated atau dimudahkan RUMIT. aha. memang rumit menjalani kehidupan sebagai manusia. kan ? yelah. ada sahaja orang yang bersifat dengki dengan kita.. yang paling parah sakit yang tiada ubatnya, dendam. omg. semoga aku terhindar daripada makhluk2 yang kerja nak menyakitkan hati aku. better pergi duduk dalam lubang yang 7 kaki dalam nya. baru tenang dunia ini kan kan kan? ngeh3. scandel aku ada mengatakan, sekarang kawan2 tak boleh pakai sangat sebab nanti dia tikam kita daripd belakang balik. <-- tu pengalaman dia ,bukan aku. entah aku rasa setakat ni just orang sakitkan hati aku je. xde lah sampai tikam menikam ni.bhahahaha kalau tikam2 ni bahaya. mati nanti.. hua3. kenapa hek manusia ni muka nya bertalam talam? kalah kuih talam tu tau. kesian kuih tu ada saingan yang sengit lagi hangit .bhahhahaha. bangkai. tiada guna hidup kalau muka macam talam. 

antara kawan yang aku tahu yang wujud dalam dunia ni ialah :

1) kawan yang sanggup berkorban apa sahaja
2) kawan yang ada waktu kita senang
3) kawan yang makan kawan * rumah dia xde nasi sbb tu makan kawan
4) kawan yang muka 2 talam yang mengalahkan kuih talam
5) kawan yang sentiasa membuat kita gembira
6) kawan yang sentiasa setia dengan kita
7) kawan yang suka menipu kita
8) kawan yang suka menjatuhkan kita
9) kawan yang sentiasa iri hati dengan kita
10) kawan yang suka memulaukan kita
11) kawan yang mengajar keburukan
12) kawan yang suka stress-kan hidup kita
13) kawan yang suka menjatuhkan semangat orang lain
14) kawan yang tak boleh terima kenyataan yang kita berubah
15) kawan yang tak sedar diri
16) kawan yang suka menyindir
17) kawan yang tidak memahami

huh! penat jari i menaip. itu antara jenis2 kawan yang aku tahu dan sesetengah daripada jenis itu aku pernah lalui dah & macam mimpi ngeri kenal dengan orang yang tidak menghargai kita.

# korang punya kawan macam mana? ada tak tersenarai kat atas tu?

* aku happy jer :) ngeh3