ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



blog berhabuk : selamat hari raya!

ohhmygod! lama nya tak update blog aku ini kan? aku agak busy.. oh please lah .. haha eh2. lupe2. bagi salam dulu! assalamualaikum! haaa.. kan lebih afdal. hehe okay2.. seriouslyaku agak lama dah abaikan blog aku yang cun melecun ni. ah? geli? berambuslah. haha.siape suruh bace. ngeh2.
tujuan aku update ni sebab dah tak tahu nak buat apa. baju raya aku dah gosok. omg. comel okay baju kurung aku. walaupun mahal tapi ohmygucci.! aku suka gila..nanti2 lah aku upload. insya-allah. kalau aku tak upload kat blog ni, aku upload kat facebook aku : farah hunnymore. hehe.kalau aku ada masa aku upload lah (memang banyak pun masa aku. ngeh3) okay esok raya. :( first raya petang tu kena balik kuala lumpur . oh sedihnya. orang lain balik kampung, aku? balik bandar. hahaa takpe2 kauorang ado? xdo kan?bhaahahahaha. fatin messege aku , dia ajak balik kampung dia, dia perli aku lettew.  menyampah ah. belagak kauorang eh :( mentang2 ade kampung. takpe2 aku ada geng.anis amira jabar pun tade kampung. nasib kita sama ah.choy~ tadi buat majlis berbuka puasa kat rumah aku . adik beradik ayah aku & family mereka datang. meriah .! seronok.! lama tak sembang2 sebagai orang matang dengan diaorang. al-maklumlah.. semua cousin2 aku dah meningkat matured. tadi busu(adik ayah aku) beli sampai 3 bucket kfc. aku pikir melambak, rupanya.....lesapppp~ haha. okay lah. penat lah meng-update . nak tido. dah pukul 1 pagi rupanya.. ku sangka 1 tengah hari..hua3. kboi~

OH LUPA! aku na minta maaf kat beberapa orang ini:

papa : im sorry if im wrong. i know im not the best, but you always said that im the best.  i love you pa :(  trust me ,i will make you proud of me that my promise to you. neither in spm or in my life :) wish me luck :) you give me everything that i want, and i make sure one fine day i will pay that with my successful in study 
(sedih k sedih)

mama : mama. i know that im very lazy at home. but trust me, i will study hard :) i always make you angry right? haha sorry mum.

syahiful *MENANTU KESAYANGAN MAMA AKU: ha..erm. kelu wey. erm. sayang. farah tahu farah banyakkkk sangat sangat buat abang. farah maki maki abg, farah tak hormat abang.farah tahu abang sabar sangat dengan sikap farah. hish. asal abang ni tabah sangat? hahaha thats why lah i love you baby.