ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



aku sedih

assalamualaikum!

..aku baru sahaja balik kuala lumpur . erm. penat sangat. kepala aku sakit & pening. plus2 aku tiada mood. entah lah. raya kali ni memang tak meriah . hish.dont know lah. sampai sekarang berdenyut je kepala aku.. rasa nak hantuk kat dinding bilik aku ni :( maybe stress sangat kot? erm.syahiful memanjang busy. tak de langsung masa dia luang untuk aku. entah lah kekadang aku muak sangat ada boyfie. dia buat aku macam tiada perasaan.bila aku message , aku call, dia buat tak tahu je. sedih okay? seriously sedih. aku takde orang nak luah doh. mengalir kowt air mata aku tengah taip blog ni. aku tak tahu. aku rasa dia mcam ... entah lah. aku macam tak perlukn boyfie kot. pening lah. tadi aku maki dia. lantak dialah. dia kata aku kurang ajar.  siapa yang buat aku sampai kurang ajar? dia lah  kan. suka hati dia lah. dia nak cari gurlfie lain? okay go ahead. i dont give a damn.pergilah. dia pun mesti tak tahan perangai aku kan. so aku bagi dia peluang untuk berambus darpd hidup aku. go ahead lah? k lah aku banyak kerja  nak buat. nanti aku dah mati senang sikit, takde kerja nak kena buat. k bye salam